Bara två dagar kvar

Två dagar kvar här i Turkiet hur ska man hinna med allt. Idag har vi iallafall storstädat och fixat i årdning i vårat hus även haft fullt upp med att få bort alla 10 miljoner myror som hela tiden tar sig in. Gick och sprayade hårspray på en massor så nu hoppas jag att dom hittar hem till sitt egna hem nu. 

I fredags hyrde vi en bil och drog till Alanya på en road trip träffade även Emre som jobbade här förra året det tråkiga var att vädret blev super dåligt! Den här bilden är tagen på vägen dit :)Kommentarer
Postat av: LILLY

härlig bild!
planer inför morgondagen? =)

Svar: blir bara ta det lugnt sjdå? :)
Louise Frenning

2012-06-26 @ 00:23:43
URL: http://chasingliberty.blogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

Svar: Har inte sommarlov men sommaren har varit bra kan inte klaga bor i Turkiet och har det underbart för dig då? :)
Louise Frenning

2012-07-01 @ 03:42:30
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0